Certificeret LaBina Permanent Makeup
Har du overvejet at få permanent makeup, men ikke turde springe ud i det?
Vi har undersøgt det eupæriske marked om de sikre metoder og produkter, og med stolthed tilbydes nu Organisk Permanent Makeup.
For at opnå det bedste resultat bruger vi kun organiske pigmenter. Pigmenterne er alkoholfrie, parbenfrie, sterile og indeholder hverken røde/blå jernoxider eller titanium dioxid.
Organiske LaBina pigmenter er stabile i sin farve, de trækker ikke rød/orange/blå/grøn op. De skaber ingen magnetisme ved MR-scanning ( ingen jernoxider) og medfører den hurtigste heling af huden efter permanent makeup ( takket medicinal løsning "Novoxx", som erstatter alkohol og holder pigmenter bakteriefrie).
Vores optegningsteknikker af bryn, eyeliner og læber er milde, naturlige og skånsomme.

Brynene kan laves som microblading/ shading eller hvad du ønsker. Farve, form og tæthed er naturligvis efter dit eget ønske.

Læber laved individuelt efter kundens form af læber, der anvendes forskellige metoder.

Langs vippekanten tegner vi en eyeliner op efter dit ønske, bredde,vifte,længde variere fra person til person.

Hvor mange behandlinger?

Opstart af din permanente makeup laves over 2-3 behandlinger, da huden vil frastøde noget af pigmentet efter hver behandling (hvis permanent makeup er lavet korekt, og ikke så dybt som tatovering- ellers trækker det blåligt op).
, hvis der ønskes en 3. behandling kan den tilkøbes for 200 kr inden for de første 3 mdr, derefter 1000 kr for opfyldning.

Genopfriskning:

Du skal regne med at vedligeholde din permanente makeup mindst 1 gang indenfor 14 mdr.
Du kan læse mere på www.labina.dk


Priser:

BRYN : 2000 KR- 500 KR opfyldning

LÆBER:2500 KR-500 KR opfyldning

EYELINER:1600 KR- 500 KR opfyldnig

EKSTRA OPFYLDNING INDEN FOR 3 MDR. 200 KR

OPFYLDNING INDENFOR 14 MDR FRA FØRSTE BEHANDLING: 1000 KR

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MESOTERAPI

Rynkeudfyldelse og læbeforstørrelse

Mesoterapi er en RYNKEUDFYLDENDE behandling med
non-crosslinked hyaluronsyre, som også kan bruges til LÆBEFORSTØRRELSE

Vores moderne Mesoterapi er en fugtgivende, rynkeudglattende behandling, der minder meget om klassisk filler rynkebehandling, men har længere holdbarhed og skaber mere blødhed ved det behandlede område,

Hele kroppen kan i teorien behandles, men fokus er på rynker i ansigtet, hvor følgende område effektivt behandles:
• Smilerynker
• Fuger om mund
• Glabella (mellem øjne)
• Rynker omkring munden
• Hagekløft
• Rygerlinjer (rynker på overlæben)
• Alle rynker i kindeområdet
• Læber
•

Vi arbejder i epidermis, det øverste hudlag, hvilket sikrer produktet bliver nedbrudt væsentligt langsommere end f.eks. almindelig filler i dermis. Vores produkt, er specialdesignet til at ligge i det øverste hudlag, og har en optimalt blødhed, der gør produktet altid føles naturligt. Arbejdet i det øverste hudlag sikrer også, at vi ikke kommer i kontakt med blod- og nervebaner.
Hovedingrediensen i produkterne er ikke-tværbundet hyaluronsyre (Hydralift), som er noget vores hud naturligt indeholder, men blot mister over tid. Vi tilbagefører dermed blot ingredienser, der allerede er en naturlig del af vores hud. Alle produkterne er i øvrigt fri for animalske indholdsstoffer, og fremstilles via godkendte, bio-teknologiske fremgangsmetoder.


Mesoterapi hos os er en ikke-kosmetisk behandling og betegnes som en fugtgivende behandling. Effekterne af behandlingen er stort set identisk med filler, men holder længere og skaber mere naturlig blødhed.

Ved læbeforstørrelse arbejdes der kun i læbekanten, dermed undgår man “ strutlæber” og i stedet får man bløde fyldige og naturlige læber.

Vi anbefaler 2-4 behandlinger med 10-20 dages mellemrum for optimal holdbarhed.(afhænger af hudens tilstand og ønsket resultat)

Pris:
0,5 ml : 1200 kr
1,0 ml : 1900 kr
1,5 ml : 2500 kr
2,0 ml : 3000 kr

Ved læbeforstørrelse gives GRATIS touch up efter 10-14 dage
Ved rynkebehandling gives 30% på 2+3+4 beh (i forløb)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------LYSTERAPI / øjenløft uden kirurgi

Behandlingen er velegnet til både mænd og kvinder, der døjer med overskydende hud, især over og under øjnene, ”kragetæer” og linjer ved læben.
Hvad er Lysterapi?
Man anvender en pen med et kraftigt lys få mm fra huden. Når lyset får kontakt med huden påvirker det hudens naturlige fugtdepot, det giver en lille overfladisk fordampning i epidemis (toppen af huden), og dermed trækker huden sig sammen.
Da der ikke anvendes kirurgi dannes der ingen arvæv på huden.
Behandlingen er også perfekt til at skabe symmetri i ansigtet, hvis det ene øjenlåg hænger mere end det andet.
Man kan allerede se resultat efter 1 behandling, men alt efter hvor stort problemet er, anbefales der 1-3 behandlinger for optimalt resultat.
Det anbefales at der går mellem 2-3 mdr. mellem behandlingerne så huden kan nå at hele ordentlig inden.
Man ligger med bedøvende creme i ca. 30 min inden behandlingen udføres.
Der vil efter behandlingen være hævelse i 3-4 dage, der dannes små sårskorper som falder af i løbet af en uges tid. Huden vil de næste uger være ”lyserød” på det behandlede område fordi huden er ny, det kan variere fra 2-12 uger, alt afhængigt af, hvor hurtig din krop er til at hele. Sund hud heler hurtigst! Rødmen kan dækkes med makeup creme når såret er faldet af.
Virkningen holder ca 2-2 ½ år.

Pris: 1100 kr pr behandling